Партия Консервативно обединение на десницата (КОД) поздравява всички свободни българи за

...
Партия Консервативно обединение на десницата (КОД) поздравява всички свободни българи за
Коментари Харесай

Петър Москов: Честит празник, свободни и горди българи! - Избори

Партия Консервативно обединяване на десницата (КОД) поздравява всички свободни българи за деня на Независимостта на България.

Днес е ден за национална горделивост, ден за публични тържества и празник за всеки същински българин. Нека се гордеем и да честваме, само че дано не забравяме, че тази независимост би трябвало да се отстоява и пази всеки ден и изключително в този момент, когато Кремъл се пробва да ни трансформира в подчинена страна, а български политици са подготвени да продадат независимостта ни. Точно през днешния ден, като горди българи би трябвало да си спомним думите на Стефан Стамболов “политиката на съветското държавно управление постоянно е устремена срещу нашата самостоятелност и автономия “. 

И в този момент, когато същата тази Русия се активизира, с цел да води война против свободния свят, ние българите, би трябвало да бъдем по-мъдри, по-смели и по-доблестни от всеки път. България е на повече от 1300 година Стотици генерации наши предшественици са я изграждали, клели са се в нея, защитавали са свободата и независимостта и с живота си. Днес ние би трябвало да покажем, че сме почтени техни наследници. Не можем да предадем идеалите на предците си. Не можем да допуснем и български политиците да създадат това изменничество пред очите ни.
Честит празник, свободни и горди българи! Честит празник, самостоятелна България!

Парламентарни избори 2022 година
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР